Olis Angelats

Des de fa més de 135 anys, Olis Angelats selecciona i envasa els millors olis vegetals i vinagres per a la restauració. La seva nova seu i base d’operacions a Fornells de la Selva ha impulsat aquesta empresa centenària a elevar els seus estàndards de qualitat i incrementar la producció i l’abast geogràfic de la seva oferta.

 

Una història familiar

Olis Angelats neix el 1880 al barri de Pont Major de Girona, un negoci familiar dedicat a l’envasatge i distribució d’olis per a l’alimentació. L’empresa creix i es trasllada el 1949 al barri de Santa Eugènia, al carrer Narcís de Monturiol, on s’hi ubica el departament comercial, d’expedicions i la planta envasadora d’olis d’oliva, de gira-sol i de llavors. Els restauradors de Girona eren, aleshores, els seus clients principals.

 

Més a prop i més ben comunicats

Amb aquesta nova planta, inaugurada el 2003 i situada a 3 km de Girona, Olis Angelats pot abastir amb comoditat el seu mercat natural —la restauració de les comarques gironines— i també arribar més lluny gràcies a un eix privilegiat de comunicacions: al costat de l’aeroport Girona-Costa Brava i l’estació de RENFE, i amb accés directe a l’AP-7, la N-II i l’Eix Transversal.

Una flota eficient de vehicles comercials i de transport arriba puntualment a cada client garantint la continuïtat del subministrament.

Les nostres marques

angelats-logo-empresa
angelatsoil
girocheff-logo
morter-dor

FIRES I ESTANDS

forum-gastronomic-logo-2

Olis Angelats ha participat al Fòrum Gastronòmic amb estand propi.