Pommery

pommery

05 Oct 2015 Pommery

Una de les grans cases de Champagne de França. L’estil Pommery és inconfusible. Es distingeix per la inimitable particularitat de tenir un sabor lleuger, vivaç i dançant com un raig de llum.

La impulsora d’aquest celler va ser Jeanne-Alexandrine Louise Melin, Madame Pomery, que ja a la fi del segle XIX s’havia caracteritzat per una avançada mentalitat empresarial. Va ser ella qui va comercialitzar el primer champagne brut de la història, el Pommery Brut Nature de 1874. Des de llavors fins al dia d’avui Pommery es caracteritza per la innovació, el disseny i l’alta qualitat dels seus vins.

POMMERY BRUT ROYAL

POMMERY BRUT ROSÉ

POMMERY GRAND CRU VINTAGE

pommery-brut-royal
pommery-brut-rose
pommery-grand-cru

Un Champagne luxós i modern
El color blau de l’etiquetatge, que s’ha convertit en símbol de la marca, aporta un toc luxós i modern a l’univers del Champagne.

Vivacitat (aromes a fruits blancs combinats amb petits fruits vermells). Una mescla que dóna èmfasi al raïm Chardonnay, procedent de 40 pobles seleccionats de les zones Côte des Blancs i Montagne de Reims, el clima de les quals contribueix a la vivacitat i delicadesa de la varietat.

Frescor (notes de cítrics i de flors blanques) La fermentació inicial es manté a baixa temperatura (16º). Escumejat particularment lent en una cava a 30 metres de profunditat i a temperatura molt baixa (10º) per permetre la formació d’unes bombolles fines i elegants.

L’estil Pommery desenvolupat per Thierry Gasco
Finament afruitat, aquest champagne es distingeix peruna nota més carnosa, al mateix temps que roman viu, fresc i molt subtil.
Un Rosé molt pàl·lid i delicat
Rosat procedent d’una mescla de Pinot Noir i Bouzy Grand Cru.

Notes de tast
Color: Rosa pàl·lid delicat amb matisos lleugerament asalmonats. Bombolla fina i persistent.
En nas: Petits fruits vermells que provoquen una impressió d’arrodoniment i suavitat, intensificada per una fina frescor en un univers de distinció.
En boca: Caràcter rosat molt subtil: paladar lleuger i finament sòlid, molt atractiu per la seva frescor i vivacitat.

Una selecció de Grands Crus al 100%
Els Grands Crus seleccionats per Pommery es distingeixen per les seves situacions excepcionals en els vinyers de la Champagne: una exposició sud/ sud-est que assegura la màxima insolació, i la seva plantació en els pujols de la rica terra calcària de la regió, que garanteix l’excel·lent irrigació de les vinyes.
Una exclusiva gamma de només set Grands Crus
Únicament set Grands Crus participen en l’elaboració de Pommery Brut Millésime Grand Cru.
Una llarga maduració en caves
Més de quatre anys de maduració en les caves del Domaine Pommery, a 30 metres de profunditat, són necessaris perquè el Brut Millésime Grand Cru adquireixi tota la seva plenitud.

POMMERY CUVÉE LOUISE 2002

POMMERY POP 20cl

POMMERY PINK POP 20cl

pommery-cuvee-louise
pommery-pop
pommery-pink-pop

Total puresa
Creat com un tribut a Louise Pommery, Cuvée Louise és un vi absolutament pur que, en la seva essència, transmet tots els coneixements i l’experiència en elaboració de vins de la casa Pommery.
Unes finques úniques
Cuvée Louise té el seu origen en els vinyers de Avize, Cramant i Ay, les tres zones Grands Crus que són les joies de la corona de la regió de la Champagne. Aquestes finques, llistades i senyalitzades, reben atenció regular durant l’any. El raïm Chardonnay de Avize i Cramant, així com la Pinot Noir d’Ay, tenen un contingut en sucres particularment elevat. 200 veremadors específicament dedicats, la majoria d’ells amb molts anys d’experiència, són capaces d’avaluar amb un només cop d’ull quins són els millors raïms.

POP
Lleugerament provocador, es tracta sobretot d’un Champagne juganer, fogós, ple de vida i brillants perspectives. És únic: en poques paraules, POP no té rivals. De fet, és un Champagne realment impecable, que compleix sobradamente tots els requisits de qualitat. Un vi de mescla en el millor sentit del terme, combina les tres varietats de Champagne: Pinot Noir, Pinot Meunier i Chardonnay.
Pinot Noir és el raïm dominant, i aporta arrodoniment i plenitud en boca. Pinot Meunier dóna respatller a la Pinot Noir aportant al vi la seva empenta. El raïm Chardonnay, procedent principalment dels Grands Crus i de
vinyers de Reims, aporta aquesta plaent frescor i és el nexe d’unió amb l’estil Pommery.

Així és com, mantenint la lògica de la nostra gamma, vam creure que el nostre POP havia de tenir un vi rosé tan atractiu com a innovador.
Moments de degustació:
Visualment, aquest vi desperta els sentits, i el seu color rosat pàl·lid suggereix dolçor i un fort caràcter femení.
En nas, provoca una successió de sensacions aromàtiques que van de la grosella a la magrana, tot això matisat per notes a llevats que recorden a bescuits recentment fornjeats.
El seu tast produirà un gran i autèntic plaer, permetent descobrir el delicat sabor que caracteritza als vins de la gamma POMMERY, amb totes les aromes ja descrites i embolicat per una closca lleugerament ensucrada.

pommery-logo
Tags: