REMÍREZ DE GANUZA BLANC 2013 FERMENTAT EN BÓTA

remirez-ganuza-002

09 Jul 2015 REMÍREZ DE GANUZA BLANC 2013 FERMENTAT EN BÓTA

És el nou blanc del celler, és el successor de l’Erra Punt blanc.

Nota de tast: color groc allimonat amb reflexos verdosos; aspecte net, brillant i cristal·lí. Presenta un nas molt fi d’alta intensitat, amb notes d’herbes aromàtiques fresques, fruites d’os, cítrics i fruita tropical, tot sobre unes fines notes làctiques i de fustes.

En boca ho trobem saborós, amb volum, equilibrat i amb estructura fina. Té un final llarg i fresc, amb puntes salines acompanyat de delicades notes de roure cremós.

Al llarg de tots els anys que portem elaborant aquest blanc hem anat adquirint coneixements i implementant infraestructures en el procés desenvolupades per nosaltres, a part d’augmentar cada vegada més la meticulositat i l’exigència en la qualitat del raïm. Tot això ha fet que el propi vi evolucioni i hem pres la decisió d’elaborar REMIREZ DE GANUZA BLANCO.

remirez-de-ganuza-blanco(2)

Tipus de vi: fermentat i criat en bóta.

D.O.Ca: Rioja.

Varietats: 70%  viura, 20% malvesia i 10%  garnaxa blanca i altres.

Grau alcohòlic: 13,5%

Criança: 9 mesos bóta roure francès noves.

Elaboració: Verema manual en caixes de 12kg de raïm procedent de vinyers d’una edat mitjana de 60 anys. Posteriorment el raïm s’introdueix en una cambra frigorífica (4-6 graus). Seleccionada en taules i elaborat amb el most flor (de raïm sense premsar) extret mitjançant un dipòsit rotor. El vi s’ha mantingut amb els seus emboliques durant 9 mesos de criança en barrica nova. Es practica el batonage (treball d’emboliques) per aconseguir major complexitat mitjançant el gir de les barriques.

remirez-ganuza-original