Ximénez – Spínola

ximenez-spinola

09 Jul 2015 Ximénez – Spínola

Des de 1729 Ximénez-Spínola s’ha caracteritzat per ser l’únic celler d’Espanya dedicat exclusivament a l’elaboració de Vins i Brandies obtinguts de raïm Pedro Ximénez.

El Brandy és el millor acompanyament per fumar cigars purs, a causa de la noblesa de la seva matèria primera, ja que és l’únic destil·lat del món, que s’obté directament del vi. El nostre Cigars Club és un destil·lat amb qualitat i delicadesa expressiva d’un vi ja envellit, que es destil·la i es torna a envellir en barriques de roure durant un mínim de 25 anys en el tradicional sistema de “Soleras”.

En la seva selecció artesanal, es busca compensar l’amargor en els dos últims terços d’un cigar, equilibrant sensacions i aportant harmonia als moments finals. És a dir, le snotes dolces i fortes compensen a les seques i amargues en el maridatge amb tabac.

Amb tres nivells de “fortalesa” i una producció anual de 350 ampolles per tipologia per a tothom, és possiblement el Brandy Español més escàs dels que es comercialitzen actualment.

ximenez-spinola-02
ximenez-spinola-03
ximenez-spinola-04
ximenez-spinola-05
ximenez-spinola-original2
Tags: